Fıstık Pare
-
*Malzemeler:*
-125 gr margarin (oda sıcaklığında)
-1 adet yumurta
-1,5 çay bardağı toz antep fıstığı
-1/2 çay bardağı irmik
-1 çorba kaşığı pudra şekeri
-...
Yeniden Başlayalım mı?
-
Merhaba..
Söze nerden başlasam bilemiyorum. Ama biryerden başlamam lazım diyerek
oturdum klavye başına.
Tam 3 yıl olmuş buraya yazmayalı. Bu üç yılda ha...
İNCİLİ GASTRONOMİ REHBERİ RAFLARDA
-
Türkiye’de benzeri olmayan bir
değerlendirme ve derecelendirme yöntemi kullanarak gastronomi rehberi
hazırlamaya karar...
Taze Incir Reçeli
-
Bahçenin ilk incirlerinden reçel. Bir ölçü meyveye yarım ölçü şeker
eklenerek bir gece bekledi. Ertesi sabah kisik ateşte kaynadı. Bildiğimiz
usül yani....
İftar Sofraları 2015
-
[image: blog2]
*NE GÜZELSİN RAMAZAN, GELİŞİN BAYRAM, GİDİŞİN BAYRAM...*
Bir Ramazan ayını daha sağlıkla geride bıraktık çok şükür.
Bu yıl Ramazan benim içi...
SEVGİNİN BAYKUŞ KURABİYESİ
-
Canım yiğenim sevgi yaptığı kurabiye resmini benimle paylaşıp fikrimi
sorunca çok beğendim hadi yolla tarifinide bloguma ekleyeyim dedim.
Kurabiyenin...
NİŞASTALI YUMURTA
-
Sabah kahvaltısında iştah açıcı ve besleyici bir kahvaltı 1 yumurtayı 1
çorba kaşığı süt ve 2 tatlı kaşığı nişasta ile çırparak omlet yapıyorum...
biraz ...
bana ulaşın
-
bana burdan ulaşabilirsiniz ikinci el ve sıfır kıyafetler için sayfama
beklerim
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.281867241907398.64573.10000252373...
Geliyorum, Yoldayım; Ve Bir Yeni Haber:
-
Üzerimde tabir yerindeyse bir ölü toprağı var. Değil blog, maillerimle
ilgilenemiyorum, aramam gereken kişileri arayamıyorum, mesaj bile
yazamıyorum. B...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder