Malzemeler:
muzlu jöle
kivili- yeşil elmalı jöle
sıcak su
kırmızı mavi ve sarı gıda boyası
çikolatalı kek kırıntıları
nutella
kırılmış fındık
Yapılışı:
Jöleler üzerlerinde yazan tarife göre hazırlanır. Renklendirmek ayrı kaplara bölünür. Kırmızı mavi renkte jöleler elde edilir. Muzlu jölenin rengi açık kaldığından biraz sarı gıda boyası ile onunda rengi koyultulur. İstediğimiz renk jöleden başlayarak bir sıra jöle biraz donmasını bekledikten sonra üzerine kek kırıntısı, nutella ve fındık serpiştirirlir,ardından ikinci kat jöle ve kek, nutella,fındık; sonra tekrar jöle ile katlar tamamlanır. Donması için buzdolabına kaldırılır.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder